3 tipy, jak se udržet ve formě celé léto

Kdo by neměl rád léto. Příjemné počasí, dlouhé dny a teplé večery, odpočinek, dovolené. Má to však také svoji temnou stránku. Volnější režim ve stravování se často projeví nějakým kilečkem navíc, navzdory naší snaze dát se před létem trochu dohromady.

No znáte to. Večer s pivkem na terase, k tomu nějaký burger, kopce zmrzliny, oslavy, grilovačky či langoš na koupališti udělají své.

pexels-tembela-bohle-1089930

 

Dobré zprávy! Máme pro vás 3 tipy, jak se i v létě udržíte ve formě:

  1. Konzistentnost je klíč. Pokud zhřešíte, nevadí. Pokračujte prostě dál ve své rutinní stravě. Když dostanete defekt na autě, také nepropíchnete zbylé 3 gumy, neboť to už je stejně jedno :)
  2. Nesoustřeďte se na to, abyste jedli co nejméně špatných věcí a nedělali prohřešky. Namísto toho se raději soustřeďte na to, abyste měli vysoký příjem bílkovin a snědli co nejvíce správných a zdravých jídel. Nebudete mít tak silné chutě na všechno, co uvidíte a zároveň nebudete mít pocit, že si všechno musíte zakazovat.
  3. Zkuste jíst (či pít) vnímavě. Dejte si před každým jídlem (nebo pivem) 3 hluboké nádechy, zpomalte, vnímejte pozorněji jeho chutě či texturu. Jednak si jídlo více vychutnáte, jednak si takhle dokážete lépe uvědomit, kdy vám už stačí.

100__rastlinne_zlozenie

Nebo mějte vždy po ruce kaši

  • Kaše jsou nutričně hodnotné, zasytí a uspokojí chutě na sladké. Předejdete tak nezdravému snackování
  • Mají vysoký obsah bílkovin, obsahují celé kousky lyofilizovaného ovoce či kvalitní čokoládu
  • Stačí je zalít vodou - jsou hotové raz-dva, kdekoli a kdykoli

 

Na výběr máme tradiční bezlepkové kaše, veganské i natural kaše zcela bez slazení.

Prohlédnout nabídku

 

Neumíš se rozhodnout? 

Prohlédněte si naše výhodné MIX balíčky

Výhodné MIX balíčky